2011. március 7., hétfő

Sziasztok!

Egy nagyon kedves barátnőmmel, aki ugyancsak imád lubickolni a szavakban, és írói babérokra szeretne törni, úgy döntöttünk, hogy végre megírjuk régóta tervezgetett többrészes novellánkat, amit közösen igyekszünk összehozni!:) 
Az alapsztori a következő: Tisha Reynolds és Cassiopeia Polignac esküdt ellenségei egymásnak, amióta csak megpillantották egymást a gimnázium forgatagában. Ellenségeskedésük odáig fajult, hogy még az iskola is két részre szakadt személyükkel kapcsolatban. Ha tehetik, mindig keresztbe tesznek a másiknak, így aztán a sors furcsa fintora, miszerint egyedülálló szüleik épp egymásba szeretnek bele, ezzel egy fedél alá kényszerítve a két ellenséget, fenekestül felforgatja az életüket.
Azonban, ha ez még nem lenne elég, egy újabb szerencsétlen véletlennek köszönhetően, szüleik halaszthatatlan munkájuk miatt nem tudnak elmenni a nászútra, így két egymással kakaskodó lányikat küldik el, hogy reményeik szerint, végre megbékéljenek egymással. Persze, mint az életben, itt sem érnek véget megpróbáltatásaik, így további bonyodalmakra számíthatunk.


Remélem, hogy elnyeri néhányotok tetszését, és kérlek, ha így van, hagyjátok meg kommentben és, vagy chaten, hogy mit gondoltok az alapsztoritól! 
Sokat segítenétek vele, ha megírnátok, hogy érdekel e titeket egyáltalán, és ha igen, remélem követni is fogjátok majd a blogot, amit remélhetőleg a hétvégén csinálok meg!
Előre is köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése