2011. december 15., csütörtök

Kommentek!

Figyelem, még mindig érvényben van a kommenthatár, és nem értem, hogy ha írtatok a múltkor kritikát, most miért nem, vagy esetleg ennyire nem érdekel titeket Zarah, és vele együtt a blog sorsa?
Ha így is van, nem fogom bezárni a blogot, mert hiába az első nagyobb lélegzetvételű művem, nem hinném, hogy rossz lenne, és büszke vagyok rá, hogy sikerült összehoznom. Nem szeretném bevégezetlenül sem hagyni, így majd, amikor úgy érzem, felpakolom a fejezeteket, hogy akinek kedve van, olvassa el. De addig is várok egy ideig, hátha nem hiába koptatom a billentyűzetet, és megértitek, hogy ahhoz, hogy érezzem, van értelme, kell a visszajelzésetek, legyen az jó, vagy rossz!

5 megjegyzés:

  1. szia , már nagyon várom a folytatást, kérlek ne hagyd abba a történet írását, mert nagyon érdekes, remélem minél hamarabb lesz friss feji :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Semmiképp sem hiába koptatod a billentyűzetet! Nekem tetszik a történeted, és remélem tényleg felrakod valamikor a folytatást. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia
    Szerintem nem a kommentek szerint kellen folytatnod mert ki tudja, lehet csak azért nem kommentelnek a fejik alá mert nem szeretnek kommentelni vagy csak nem tudják hogy írják le amit akarnak. Őszontén bevallom hogy én se szeretek kommentelni sehova mert nem nagyon merek meg nem is nagyon szeretek viszont ez a sztori úgy megtetszett hogy úgy gondoltam ha nem is látod már ezt a kommentet akkor is szeretnék ide írni. Én egyébként 2.-ra olvastam a fejezeteket mert annyira megtetszet és először is egy nap alatt olvastam el az összeset. Amikor olvastam és mentem volna tovább mivel én még csak sajnos most kezdtem keresgetni ezek után és nem ment tovább az oldal nagyon szo.orú lettem hogy csak így itt hagytad a sztorit begejezetlenül pedig én majd meghalok hogy mi lenne a vége és bár nem vagyok biztos benne hogy ezt látni fogod szerettem volna elmondani hogy nem a kommentek szerint kéne ezt csinálnod (vagyis kellett volna :( ) mert lehet tényleg csak sokan nem szeretnek kommentelni és amúgy is szerintem fantasztikus ahogy írsz :)
    Bocsánatot kérek ha esetleg megbántottalak vol a valamivel ha esetleg olvasod a kommentem.
    Remélem egyszer azért minnél hamarabb folytatod ezt a sztorit (ami mellesleg nagyon érdekes).
    Köszönom ha végig olvastad.
    Szia :)

    VálaszTörlés
  4. Istenem, teljesen megdöbbentettél! Amikor heccből felléptem a régi blogom oldalára, nem gondoltam volna, hogy ennyire friss kommentet találok. Egyébként, teljesen igazad van, a kommentekkel kapcsolatban, azt hiszem, régen inkább ezzrl akartam palástolni, hogy nincs erőm a folytatásra. Illetve, volt folytatása, csak nem találtam elég jónak ahhoz, hogy feltöltsem. Utána múltak az évek, de nem hagyott nyugodni a szereplőim sorsa, így teljesen átírtam. Ha gondolod, és szeretnéd elolvasni, a wattpadon Say you love me néven megtalálod. Igaz, hogy más, ahogy az írásom is sokat változott, hiszen jó pár év eltelt, de igyekeztem karakterhű maradni, csak felnőttek a szereplőim is. Nagyon örülnék neki, ha elolvasnád az újraírását, ide azért nem töltöttem fel, mert buta módon, nem emlékszem a jelszavakra, amiket használtam, különben már rég itt csücsülnének a fejezetek. Tényleg, őszintén köszönöm a véleményedet, megható, hogy mennyire tetszett neked a tiniagyam szüleménye, amit ma már, kicsit zavarba is hoz. :D Köszönöm szépen, nagyon sokat jelent! Maiza

    VálaszTörlés
  5. Ne hagyd abba kerlek!!!

    VálaszTörlés